Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Višnja, Kod: #65

  • Horoskop: Riba
  • Godina rođenja: 1990
  • Omiljena boja: Krem
  • U slobodno vreme volim: idem u spa centre, treniram, provodim vreme sa prijateljima.

Ukratko o meni

Ćaos! Ako želiš da provedeš vreme sa strastvenom i odlučnom devojkom onda me pozovi, mislim ako možeš da mi pariraš. 😉 Vidiš i sam šta ćeš dobiti ako me osvojiš tako da ti preporučujem da se odbro potrudiš i imaćeš nezaboravne trenutke u krevetu a i van njega.

Moje ime je Megi i radim kao medicinska sestra. Samohrana sam majka i fali mi vreme da provedem onako kako bih najviše volela, a to je sa nekim jakim i čvrstim, da ...čvrstim muškarcem.
Znaš kako nas sestre biju glasine da se muvamo sa doktorima..pa nije baš tako, bar ne u mom slučaju. Mada moram ti priznati, često mi u toku treće smene dođe da se dobro pojebem, pogotovo ako imamo nekog zgodnog pacijenta oko kog moram da brinem… Jednom sam, na početku karijere to i uradila sa jednim mladim koji je bio pod sedativima… Digao mi se u toku noći i malo sam ga lizala pa sam ga i zajahala… Bilo je stvarno dobro, no to je prošlost…

Ovde sam da provedem sjajne i perverzne trenutke sa tobom  a ako si i ti za to, pozovi me, obezbedi šlag ako želiš višnju na svom vrhu i na vrhu šlaga.

Naše vesele devojke: