Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Teodora, Kod: #124

  • Horoskop: Jarac
  • Godina rođenja: 1979
  • Omiljena boja: Crna
  • U slobodno vreme volim: da flertujem, čitam, izlazim...

Ukratko o meni

Kad pogledaš moju sliku, jasno ti je šta mogu da ti pružim, jasno ti je u čemu bih najviše uživala i jasno ti je da su moje grudi moj najjači adut. Ono što ne možeš da vidiš sa slike je to da sam lepa, da imam sestru bliznakinju i da obožavam da zavodim momke, pogotovo na jedno veče, jer se tada opustim i iz mene izađe prava Tea, bezobrazna Tea.

Kao što rekoh, ne odvajam se od moje sestre bliznakinje, stalno smo zajedno, živimo zajedno, spavamo zajedno (mislim u istoj sobi, iako znam šta si sada pomislio), delimo sve stvari, garderobu, a ponekad i momke. Zanimljivo nam je kada nas momci pomešaju, čak smo jednom mog bivšeg dečka skroz zbunile, da je na kraju otišao na spavanje sa mojom sekicom, a ne sa mnom. Naravno, šala je kratko trajala... Ali ja često pomislim na to i vratim film i zamišljam kako bi to bilo da moja sekica i ja stvarno delimo jednog muškarca, da nam jedan muškarac bude dovoljan, da brinemo o njemu i da mu pružimo sve što poželi.

Seks sa bliznakinjama je fantazija velikog broja muškaraca, ali isto tako i mi fantaziramo svašta, iako je to baš taboo. Ako me nazoveš, možemo da pričamo na tu temu, mogu da ti kažem šta zamišljam, možemo da pričamo o tome kako bi izgledao seks u troje, moja sekica, ti i ja. Samo još da dodam, pošto smo bliznakinje, obe imamo prirodno velike grudi koje su mekane, bujne, prelepe na dodir i kada legnemo na leđa, grudi nam se razdvoje, padnu sa strane... moramo da ih držimo rukama, da možeš lepo da ih isprskaš... I moje, i njene. Nazovi me...

Naše vesele devojke: