Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Tatjana, Kod: #92

  • Horoskop: Rak
  • Godina rođenja: 1984
  • Omiljena boja: Crna
  • U slobodno vreme volim: da izlazim, provodim se, šopingujem…

Ukratko o meni

Sa mnom nije lako ali ako umeš itekako ćeš uživati. Ne može svako da dobije ovo što vidiš na slici tako da se potrudi, jer volim dobar flert.
Želiš li da vidiš šta se nalazi iza grudnjaka i pantalona? Šalim se, znam da želiš a ja sam spremna da otkrivaš deo po deo… Ovde smo da uživamo celu noć i celu dan bez predrasuda i kočnica…

Porodica nije bila dobrostojeća i već u detinjstvu sam shvatila da nikada neću da budem siromašna. Čim se ukazala prilika odvojila sam se od mojih i počela da se snalazim sama za sebe. Nije bilo lako ali uvek sam znala šta hoću i znala sam da će mi moj fizički izgled doneti mnogo toga.

Sada kada sam uspela, potrebna mi je čvrsta muška ruka da me umiri u nemirnim noćima, neko u koga mogu da se uzdam i ko će da bude lav u životu i kralj u krevetu. Treba mi neko ko će zadovoljiti sve moje apetite i pored koga ću se osećati i kao kraljica i kao kurvica.

Nije da često upražnjavam ali praktikujem grub seks jer me pali da osetim snagu muškarca u svakom momentu. Isto tako posle svih perverzija koje ćemo proći kada me budeđ nazvao, možemo dugo da pričamo o bilo čemu ili da se provedemo uz dobru muziku i flašu šampanjca…

Naše vesele devojke: