Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Sonja, Kod: #133

  • Horoskop: Ribe
  • Godina rođenja: 1986
  • Omiljena boja: Krem
  • U slobodno vreme volim: da provodim vreme sa prijateljima, vozim auto, idem velnes centar…

Ukratko o meni

Hej, ako voliš da provodiš vreme sa rosnim i lepim crnkama, pozovi me. Ja sam Sonja i budi siguran da ću ti biti odlično društvo i da ti uz mene nikada neće biti dosadno.
Rođena sam nišlijka i dalje živim u ovom predivnom gradu, a i ono što krasi sve nišlije pa i mene jeste srčanost, tako da..mali.. ako imaš kondicije i smelosti, probaj ovu vrelu južnjačku ženu.

Ono oko čega ne moramo da gubimo puno vremena je moj fizički izgled u kom možeš za sad da uživaš preko slike a inače sam sam svoj gazda i mnogo provodim vremena u poslu. Uvek sam znala šta hoću i kako da dođem do toga a trenutno držim salon za negu lica i tela. Specijalizovana sam za brazilsku depilaciju što ti mogu i pokazati ako želiš, naravno sa završnicom…mmm….
Imam širok spektar interesovanja pa možemo promeniti mnogo tema u potpuno opuštenim i normalnim razgovorima. Samo da naglasim da normalnost ne važi kada smo u krevetu.
Tu volim da se otkačim i potpuno izgubim. Volim snažne i izdržljive muškarce a brada je nešto što je veliki plus kod mene, jer mi prija kada mi češka macu tokom lizanja… O da, obožavam lizanje i analni seks, a posebno me pali ass to mouth.
Srce dosta smo pričali o meni, sada je vreme da me nazoveš i da pričamo malo o tebi!

Naše vesele devojke: