Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Sanja, Kod: #116

  • Horoskop: Vodolija
  • Godina rođenja: 1991
  • Omiljena boja: Krem
  • U slobodno vreme volim: da dizajniram garderobu, brinem o kućnim ljubimcima, pravim egzotične paste…

Ukratko o meni

Ćao ćao!  Ja sam Sanja. Da li želiš bolje da se upoznamo?Kao što možeš da primetiš volim da eksperimentišem sa garderobom, tačnije pravim je sama i imam haljine i kombinezone za svaku priliku… I da, sve što napravim odlično je za cepanje, tako da ako si energičan i napaljen slobodno možeš da pokidaš sve sa mene…mhm…

Pre nego što se bolje upoznamo, želim da ti kažem nešto o sebi. Udata sam već nekoliko godina i to samo iz razloga što sam kao klinka naletela na svog sadašnjeg muža koji mi je bio prvi dečko i evo već 10 godina smo u vezi i braku jer su i moji i njegovi roditelji insistirali da seuzmemo. Nikad ga nisam volela pa i dalje tražim ljubav svog života, što mi je malo teže pa mislim da je ovo dobar način da sa tobom ostvarim kontakt a možda i nešto više.

Željna sam priče i kvalitetno provedenog vremena… Željna sam nekoga ko me neće samo jebati kao moj muž nego i neko ko će me,pored toga što me razvaljuje od kurca i voleti. Da me lepo poljubi kada mi ga gurne snažno i ko će voleti da izgovara moje ime.

Nadam se da ti ne zvučim kao neka droca, jer stvarno nisam, samo sam se uželela života i snažne erekcije. Toliko sam se uželela da sam evo već ovlažila i zavukla prste duboko i u pičku i u dupe.. Jao hajde pozovi me i radi mi sve što poželiš, trebaš mi, čekam te !

Naše vesele devojke: