Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Nevena, Kod: #110

  • Horoskop: Devica
  • Godina rođenja:
  • Omiljena boja: Crvena
  • U slobodno vreme volim: da gledam filmove, brinem o životinjama, čitam, bavim se gimnastikom…

Ukratko o meni

Najčešće pitanje koje mi postavljate kada nazovete glasi, „Šta bi mi radila?“. Radila bih ti SVE. Ispuniću sve tvoje želje, koliko god bile perverzne, budi siguran da ćeš biti zadovoljan. Inače, zove se Nevena, moj adut su naravno moje grudi koje svi odmah primete, zato i volim da ih istaknem u prvi plan. Voliš da prskaš po grudima? Nazovi me da ti detaljno ispričam koliko volim da ih vidim isprskane tvojom spermom.

Ako te zanima nešto više o meni, ako želiš bolje da me upoznaš pre nego što pozoveš, mogu ti reći da sam rođena u tzv. seoskom domaćinstvu gde je svako znao svoj deo posla. Imam dva brata, pa sam do skoro živela sa njima na selu. Moj otac je strog, ima jak karakter i možda me zato uvek i privlače ozbiljni muškarci. Kada sam se preselila i „veliki grad“, već u prvim danima novog života, počeli su da me primećuju svi muškarci u zgradi, pa čak i kada idu niz stepenice sa ženom i decom, gotovo svi bulje u moje grudi. A ja ih onda namerno još više istaknem. Nisam laka devojka, da ne pomisliš nešto pogrešno. To što volim pažnju i što volim da me muškarci primećuju, ne znači da bih sa svakim skočila u krevet.

Što se posla tiče, brzo sam se snašla, radim u oblasti trgovine, tačnije prodaja preko telefona. Upravo tu sam i shvatila da mi razgovor preko telefona dobro ide, pa mi je palo na pamet da se okušam u telefonskom seksu. Najbolje mi je što ovaj posao mogu da radim od kuće, tako da se na miru opustim, imam svu privatnost, a kada je leto, čak radim i bez odeće, samo obučem bele gaćice.

Možemo da pričamo o čemu god želiš, pa eto, ako si stidljiv i moraš prvo da razbiješ led, možemo da pričamo o životinjama, veliki sam ljubitelj životinja, pogotovo kuca i maca, volim da gledam horor filmove (ipak sam odrasla na selu hehe), možemo da pričamo o teorijama zavere, to mi je nekako najslađe, jer skoro svako ima neku svoju teoriju… i eto, verujem da je dovoljno običnih tema, pre nego što pređemo na stvar.

PS malo, ali maaalo sam perverzna, pogotovo kada je reč o mojim grudima

Naše vesele devojke: