Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Nela, Kod: #115

  • Horoskop: Jarac
  • Godina rođenja: 1995
  • Omiljena boja: Trula višnja
  • U slobodno vreme volim: da se dopisujem, čitam ženske magazine, pevam...

Ukratko o meni

Helou! Ja sam Dubravka

i živim u Novom Sadu. Radim kao kreditni službenik u jednoj banci koju ne bih da otkrivam ali ako budeš hteo da ga podigneš mogu da ti je otkrijem :P. Imam super posao i stalno sam okružena ljudima a isto tako i u privatnom životu pa mi je potrebno malo intimnijih i mirnijih druženja i odnosa… Ovaj posao sam videla kao priliku da upoznam nekoga sa kim ću to moći da imam...

Za sebe mogu da kažem da sam normalna devojka koja je sam svoj gazda i koja jednostavno voli da živi normalno i opušteno. Volela bi da mi budeš društvo u ovom stanu u centru grada, ispuniš dan i druge stvari… Mislim da će ti druženje sa mnom biti izvanredno i da ću učiniti da se osećaš kao pravi muškarac. Naravno, potrudi se da se i ja osećam kao dama i žena pored tebe i biće ti nestvarno.

Inače, volim da ugađam i volela bih da te nakon što se bolje upoznamo celog namažem eteričnim uljima i masiram dugo i onda malo da se igram sa njim...da ga propuštam kroz ruke, ližem glavić i ljubim jaja… Dopustiću ti da uživaš u mom telu i da ostvariš sve svoje lude fantazije, uostalom nisam ni ja baš normalna i meni svašta pada na pamet.

Odmori me malo od bankarskih zidova i papira i umori me od odličnog seksa...

Naše vesele devojke: