Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Milica, Kod: #141

  • Horoskop: Strelac
  • Godina rođenja: 1991
  • Omiljena boja: Krem
  • U slobodno vreme volim: da smišljam nove tetovaže, gledam modne vlogove, uređujem enterijer

Ukratko o meni

Radim kao stjuardesa u poznatoj avio kompaniji.  Stalno sam u pokretu i zbog toga mi fali neko sa kim mogu da provodim kvalitetno vreme u retkim slučajevima kada sam kod kuće. Upravo zbog toga mislim da je telefonski seks odličan da ispunim svoj dan i opustim i sebe a i tebe.
Pozovi me da se bolje upoznamo i ispunimo svoje maštarije…

Tetovaže su mi velika strast i svaka ima posebno značenje, a pored ovih što se vide na slici imam ih još na mestima koja nisu svakom dostupna a koje ćeš videti kad zaslužiš.

Pored tetovaža u slobodno vreme volim da uređujem enterijer svog stana jer volim da se osećam lepo a stalno mi padaju neke nove ideje na pamet… Npr mogli bi da isprobamo sav nameštaj i sva mesta u njemu, zavisi koliko budeš spretan i koliko budeš imao snage da razgledaš, ako znaš šta hoću da kažem..

Posao koji radim zahteva dobar izgled, a mogu ti reći da odlično izgledam i da najviše vodim računa upravo o svom izgledu i znam da ćeš uživati kada te budem obavila svojim dugim nogama i ujela za vrat… Ako želiš da osetiš vatru koju imam u sebi okreni me odmah!

Naše vesele devojke: