Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Milana, Kod: #98

  • Horoskop: Blizanac
  • Godina rođenja: 1995
  • Omiljena boja: Žuta
  • U slobodno vreme volim: da gledam seriju Prijatelji, igram kad me niko ne vdi, odem na piće sa prijateljima…

Ukratko o meni

Mnogi kažu da umem da im popravim dan i vole što sam uvek nasmejana i spremna za dobro zezanje. Ja i jesam uvek za dobar provod pogotovo sa nekim ko mi prija. Kada mi neko prija, dobiće sve ono najbolje od mene a ako se potrudi i više od toga… Umem ja svašta, samo je pitanje da li želiš da probaš..

U suštini vodim jedan običan devojački život. Gledam serije i viđam se sa prijateljima. Obožavam čašu dobrog vina mada može i neko kvalitetno pivo.

Privatno se bavim ugradnjom veštačkih noktiju i zbog prirode posla komuniciram uglavnom sa ženama i moooram da ti kažem da mi se jako sluša muški glas. Treba mi neko da se opustim od raznih ženskih priča i da me malo uzme pod svoje.

Iako sam ovako luckasta, svestrana sam i dosta stvari me zanima, tako da mislim da ćemo se lepo slagati ti i ja. Ipak, mlada sam pa priča me nekad jako smara i više sam za seks bez puno priče.

Volim dogi i da me vučeš za pletenice i jebeš jako, najjače i da ulaziš duboko i u pičku i u guzu.Nadam se da voliš velike sise jer ako voliš uživaćeš sa mnom i u mojim nabreklim bradavicama.
Pozovi me, volela bih da čujem kako mi izgovaraš ime…

Naše vesele devojke: