Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Marina, Kod: #83

  • Horoskop: Škorpija
  • Godina rođenja: 1980
  • Omiljena boja: Teget
  • U slobodno vreme volim: da se sunčam, odem na masažu, čitam roman…

Ukratko o meni

Kada se približiš četrdesetim godinama mnogo si više svestan sebe i počinješ više da se voliš. Mogu ti reći da nikada nisam imala više samopouzdanja i da nikada nisam više uživala u seksu. Neću da se pretvaramo, ako želiš da vidiš kako starija devojka može da te zadovolji i ako si ti spreman da mi se posvetiš i i pun si snage, tu sam za tebe dušo…

Živim na periferiji grada u kući sa velikim dvorištem. Leti sam često u njemu i koristim svaki sunčev zrak da osunčam telo… Nisam luda i primetim kako me iz drugih kuća oženjeni muškarci krišom posmatraju, što mi ne smeta, naprotiv, nekad kako bi se zabavila, namerno kremom mažem noge jer znam da uživaju. Ali znaj da sve ostaje samo na tome.

Znaš, tako dok ležim i žmurim pomislim kako bi bilo dobro da mi se prišunjaš, natopiš šake uljem i namažeš mi celo telo… Uh… A onda bi mogao malotange da mi pomeriš u stranu i zabiješ ga u mene kad se najmanje nadam.

Želim mnogo orgazama i da mi svršavaš gde god poželiš a znam da i ti to želiš zato ne vidim razlog da me ne nazoveš i da vidiš šta ti je priredila tvoja Marina….

Naše vesele devojke: