Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Lea, Kod: #132

  • Horoskop: Rak
  • Godina rođenja: 1983
  • Omiljena boja: Zelena
  • U slobodno vreme volim: da čitam knjige, odem u pozorište sa prijateljicama, kupim sebi dobar komad garderobe

Ukratko o meni

Ćao, moje ime je Biljana, imam 37 godina, udata sam i živim u jednoj srećnoj porodici. Pitaš se zašto sam onda ovde? Pa ako je porodica skladna to ne znači da se u meni nije stvorila želja za nečim i nekim novim. Potrebno mi je da se osetim živa na neki drugi način, na neko novi unese svežinu u moju svakodnevnicu.

Pre svega moraš da znaš da ja nisam neka klinka koju možeš da zezaš niti ću se ja tako ophoditi sa tobom, ne dam na sebe. Ako želiš da me upoznaš biće mi jako drago i nadam se da ćeš se odlučiti na to jer iskreno, znam da imam mnogo toga da ti ponudim. Ovo što se vidi na slici je samo da možeš da zamisliš šta ćeš dobiti.

Situirana sam i moj muž mnogo radi pa upravo zbog toga malo vremena provodimo zajedno i retko imamo seks a ja sam ga tako želja... Imamo bebisiterku koja nam povremeno čuva decu pa uvek mogu da je nazovem da bi ti i ja mogli da se družimo. Imam stan za koji niko ne zna i tamo je moj mir odakle sad i ovo pišem a gde ćemo imati nezaboravne trenutke ako se poklopimo…

Ako želiš iskusnu ženu koja zna da te izludi… pozovi me!

Naše vesele devojke: