Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Ksenija, Kod: #68

  • Horoskop: Bik
  • Godina rođenja: 1990
  • Omiljena boja: Roza
  • U slobodno vreme volim: da pogledam dobar film, ležim u mirišljavoj kadi, učim jezike…

Ukratko o meni

Ćaos, moje ime je Ksenija i već dugi niz godina sam profesionalna fitnes instruktorka. Za sve ove ribe što super izgledaju, zaslužna sam ja a ovom slikom ću samo da ti nagovestim šta možeš da očekuješ ako me pozoveš. Jesam u formi ali znam da ćeš sigurno da mi ubrzaš puls a i ja ću tebi jer kod mene nema tabua. Želiš li da ga nasloniš na moje usne?

Vodim zdrav život a redovan seks se preporučuje za dobro zdravlje, što je jedan od razloga zašto sam se upustila u ovo. Želim da probam nešto novo i da uživam sa još nekim.
A da.. nisam ti rekla, volim i muškarce i žene a trenutno imam devojku pa nemoj da se iznenadiš ako nam se nekada pridruži… Ljubavi imam koliko poželiš tako da nemoj da se bojiš, neće ti faliti pažnje sa moje strane. Lepo mi je u vezi ali znaš kako mi nedostaje da se lepo naguzim i osetim kako me razvaljuješ i kako pravi muški kurac svršava u meni.

Ako želiš možeš doći kod mene na trening da ti pokažem kako baratam sa spravama a posle možemo zajedno pod tuš da se prepustimo jedno drugom… Nemoj da misliš da sam ovde samo zbog toga, obožavam da razgovaram i da pogledam dobar film tako da sam žena za šta god poželiš, samo pozovi i lepo ćemo se družiti…

Naše vesele devojke: