Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Kristina, Kod: #95

  • Horoskop: Ovan
  • Godina rođenja: 1991.
  • Omiljena boja: Crvena
  • U slobodno vreme volim: da se družim, veoma sam društvena, da izlazim, samo da nisam kod kuće

Ukratko o meni

Ako si došao da pronađeš zabavu i baš otvorenu osobu za razgovor, onda si na pravom mestu i izabrao si pravu osobu. Za mene svi kažu da “ne zaklapam”, ali naravno ne smaram, nego jednostavno volim da pričam i volim da budem detaljna u svim pričama, pa i kada je reč o seksu. Nazovi me, pa ćeš se uveriti.

Možemo odmah da pređemo na stvar i mogu odmah da ti kažem da sam poprilično perverzna, da imam nekoliko fetiša, a na tebi je da otkriješ šta volim i šta me opušta. Volela bih dugo da pričamo i da ti polako otkrivam sve svoje fantazije, ali i da ti prepričam iskustva od ranije. Pošto sam pohađala gimnaziju u Sremskim Karlovcima, od prvih srednjoškolskih dana sam bila uzorna učenica, veoma poslušna i mislim da se tu probudila moja ljubav prema dominantnim muškarcima.

Uvek su me privlačili moji profesori, pa čak i oni malo stariji. U početku sam svoje fantazije ispunjavala sa mojim vršnjacima, pa onda sa momcima iz starijih odeljenja, pa sve do kraja srednje škole kada sam prvi put spavala sa jednim profesorom. Od tada, volim i želim samo starije muškarce, volim da vidim maljave grudi, jake ruke... Ali dobro, da ti ne otkrivam sve, hoću da pričam o tome, da ti prepričavam sex sa drugim starijim muškarcima... Nadam se da voliš da slušaš najperverznije stvari, potpuno otvoreno, bez uvijanja...

Naše vesele devojke: