Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Kaća, Kod: #126

  • Horoskop: Jarac
  • Godina rođenja: 1984
  • Omiljena boja: Braon
  • U slobodno vreme volim: da kupujem krpice, ispijam kafice, jednostavno uživam…

Ukratko o meni

Život je kratak i čovek treba da ga provede uživajući i ne ustežući se. Ja volim da uživam u svakom momentu i u svakoj situaciji, prilagodljiva sam, osećam potrebe drugih ali ipak sam sebi na prvom mestu.
Bavim se prodajom kozmetike i stalno sam u pokretu, viđam se sa mnogo ljudi na dnevnom nivou a za telefonski seks sam se odlučila kako bi malo osvežila vezu i probala nešto novo…

Kao što možeš da vidiš, obline ne krijem, volim da ih istaknem jer sam pre svega jedna vatra od žene i to je oduvek tako. Od malena sam osećala neku privilegiju što sam žensko a kasnije kada sam videla kako moj izgled deluje na muškarce sam se i uverila u to.
Dominantna sam i volim poslušne momke, kao što je i moj momak.On zna da se bavim ovim poslom i zna da mi je potreban još jedan muškarac da me zadovolji, voli me i nema ništa protiv toga, čak je izrazio želju i da me posmatra dok to radim sa tobom.

Mislim da je to dobra ideja jer želim da mu gledam bespomoćnu facu dok mi je proždireš ustima, dok mi grizeš bradavice i dok mi tvoja sperma kaplje po licu… Volim da eksperimentišem tako da spremi svoju maštu i dođi mi sa erekcijom jer ću biti vlažna i spremna da se odmah nabijem na tvoj tvrdi kurac. Ako želiš možemo samo u guzu, sve ćemo da radimo, samo pozovi, ne mogu više da izdržim!

Naše vesele devojke: