Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Jovana, Kod: #106

  • Horoskop: Devica
  • Godina rođenja: 1987
  • Omiljena boja: Crna
  • U slobodno vreme volim: da idem na bazen i saunu, vozim biciklo, pogledam dobar film

Ukratko o meni

Hej! 🙂
Ja sam Alisai ovde sam da bi upoznala nekog normalnog ali i perverznog muškarca sa kojim bi mogla lepo da se družim bez ustručavanja i sa kim bi mogla da podelim iskustva i popunim dan kvalitetno provedenim vremenom. Ponosna sam na svoj izgled a kao što možeš da vidiš moje grudi i guza su nešto što ne može da se sakrije i volim da ih pokazujem.

Samostalna sam žena ali još uvek tragam za nekim ko bi mogao da bude deo mog života i ko bi se poklopio sa mnom i u razmišljanju i u krevetu. Po zanimanju sam slikarka ali naravno kao dosta umetnika, morlala sam da počnem da se bavim nečim drugim kako bi zaradila pristojnu platu. Radim kao marketing menadžer u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom kozmetike i veoma sam zadovoljna.

Imam dosta slobodnog vremena jer sam dobro organizovana pa bi mi bilo drago da me pozoveš i da  se upoznamo, da vidimo da li odgovaramo jedno drugom, pa ko zna… život je nepredvidiv.. možda baš ti budeš taj! 🙂 Ipak na kraju, bitno mi je da se dobro pokažeš u krevetu i da me želiš do iznemoglosti tako da očekujem da me rasturiš a ja ti neću ostati dužna…

Čekam te a na tebi je da me oboriš s nogu...na krevet. 😉

Naše vesele devojke: