Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Jovana, Kod: #101

  • Horoskop: Riba
  • Godina rođenja: 1989
  • Omiljena boja: Roza
  • U slobodno vreme volim: da budem u prirodi, pišem kratke priče, sadim cveće…

Ukratko o meni

Živim u manjem mestu gde svako svakoga zna i gde ne možeš baš da budeš ono što jesi a da ne naiđeš na preke poglede okoline. Pošto sam veoma emotivna i senzitivna izgradila sam neki svoj svet gde mi je potreban neko ko će da me razume, sa kim ću moći dugo da pričam i ko će da me mazi, neko sa kim ću dugo voditi ljubav i imati divlji seks i sa kim se neću ustezati da budem ono što jesam.

Studirala sam u Beogradu ali sam zbog neuspešne veze rešila da se vratim kući i malo odmorim od svega. Tu sam već mogla da primetim da nisam više za ovo mesto ali ono što me je zadržalo je mir i tišina. Zaposlila sam se kod tatinog prijatelja u radnji da se ne bih smarala baš toliko.
Čika Mile je bio baš dobar prema meni i uvek mi je bio tu za sve što mi je bilo potrebno. Ali onda sam jednog dana uradila nešto zbog čega ne mogu više da radim kod njega…

Slagala sam robu u magacinu i on se našao tu i ne znam šta mi je bilo.. samo sam se sagla, otkopčala mu pantalone i počela da mu pušim… Onda sam se trgla i pobegla…
Priznajem, jako jako volim seks ali ovde jednostavno ne mogu da uživam… Trebaš mi da se osetim slobodnom i voljenom, pozovi me, hoćeš li? Hajde okreni me da pričamo i uživamo zajedno.

Naše vesele devojke: