Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Jagoda, Kod: #153

  • Horoskop: Rak
  • Godina rođenja: 1983
  • Omiljena boja: Crna
  • U slobodno vreme volim: da posetim Skadarliju, odem u pozorište,…

Ukratko o meni

Vodim sasvim jedan običan život na periferiji Beograda, udata sam i radim kao učiteljica u jednoj osnovnoj školi. Od malena sam gajila ljubav prema umetnosti i dalje mi je neostvarena želja da budem glumica. Rešila sam da se oprobam u telefonskom seksu kako bi postala neko drugi ali ne mogu da kažem da je to gluma, više je ovo ono što ja zapravo jesam.

Udata sam ali kao i u svakom braku došlo je do zasićenja, a meni je stvarno potrebno da ponovo osetim da me neko želi i da ja nekog želim. Treba mi da me neko uzme, baci na krevet i radi samnom nestvarne stvari, hoću da se me strast, uzdasi i mirisi potpuno obuzmu i da pokažem svoje umeće sa usnama i jezikom…

Godine su mi nebitne, možeš da budeš i mlađi i stariji, jedino što je bitno je da znaš da mi uzburkaš krv i dobro oznojiš a ako mi to uradiš, obećavam ti da ćeš doživeti najlepše orgazme do sada.
Iako sam sad ovako otvorena, treba da znaš da sa mnom možeš da pričaš o bilo čemu i da radiš obične stvari, jer kao i tebi i meni je potebno da me neko razume. Pozovi me, tu sam.

Naše vesele devojke: