Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Isidora, Kod: #70

  • Horoskop: Škorpija
  • Godina rođenja: 1985
  • Omiljena boja: Bordo
  • U slobodno vreme volim: džogiram, igram se sa macama, pogledam neki dobar film…

Ukratko o meni

Odlično nosim svoje godine i mislim da sam pojam i za devojke koje su mnogo mlađe od mene. Pravim se da ne znam ali verovatno zbog moje visine od 167 i zategnutih butki i guze klinci u bloku me zovu džepna venera i primećujem kako me gledaju dok idem na posao. Stariji se osmehuju i ne libe se da mi pokažu da me žele. Godi mi to saznanje ali nisam u tom fazonu da bi sada sa bilo kim mogla da se upustim u priču a kamoli u nešto intimnije.

Posao mi je takav da ga obavljam preko interneta, često sam za kompjuterom i ne viđam se sa puno ljudi, dečko mi radi na brodu i postoje momenti kada sam baš usamljena. Treba mi neko da se normalno ispričam a što da ne i nešto više.

Ovo je idealno da zadovoljim svoje potrebe a da niko ne zna, a ako me nazoveš ko zna, možda se jako svidimo jedno drugom. Šta misliš?

Mene zanima kakve su ti fantazije i da li bi ispunio neke moje, a sada bih ti otkrila samo to da bi me jako napalilo da ti ga namažem uljem i da ga trljaš među mojim grudima… Za ostalo ćeš već morati da se pomučiš …Čujemo se…

Naše vesele devojke: