Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Ina, Kod: #118

  • Horoskop: Blizanac
  • Godina rođenja: 1990
  • Omiljena boja: Lila
  • U slobodno vreme volim: da idem na plivanje, plešem, pravim kolače…

Ukratko o meni

Leto je moje godišnje doba i volim sve aktivnosti vezane za taj period godine. Na more idem svake sezone jer jednostavno ne mogu bez sunca i talasa. More mi pruža osećaj slobode a često posećujem nudističke plaže gde sloboda ima potpuno drugi oblik. Potrebno mi je da razmenjujem dobru energiju sa dobrim ljudima a obožavam da plešem do kasno u noć što je već posebna priča…

U mojoj porodici uvek je bilo zezanja i smeha, tako da je to pored ljubavi i dobrog seksa to ono što želim u životu. Da, seks ima mnogo veliku ulogu kod mene jer kao mala, često sam navatavala roditelje na delu i videla kako mama uživa. Ja to nisam tada baš znala šta to znači, ali sam vremenom shvatila i prihvatila to kao nešto normalno, što i jeste.

Novi vidici su mi se otvorili kada sam u srednjoj školi počela da idem na tango. Taj ples je u meni probudio nešto potpuno divlje i pomoću njega sam zavolela i strast i slobodu. Jednom prilikom sam plesala sa instruktorom koji je imao oko 30 godina, njemu se digao, a meni se svidelo kakav je osećaj kada mi ga nasloni na butinu ili stomak. Bio je veliki… a ne mislim na instruktora..

Posle me je zvao na dodatne časove, što sam naravno prihvatila i to je bilo moje prvo iskustvo i bilo je sjajno. Sa njim sam sve naučila ali nije puno trajalo, svako je krenuo svojim putem.
Kao što sam rekla, volim da uživam a ako to voliš i ti, odmah me pozovi jer jedva čekam da vidim šta ćeš da mi radiš… uh….

Naše vesele devojke: