Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Helena, Kod: #117

  • Horoskop: Blizanac
  • Godina rođenja: 1985
  • Omiljena boja: Narandžasta
  • U slobodno vreme volim: da obavljam kućne poslove, čitam knjige, idem na aerobik…

Ukratko o meni

Čao, zovem se Helena, majka sam dvoje dece i razvedena sam već neko vreme. Mišljenja sam da je život kratak da bi se osvrtali unazad i moje misli su usmerene na uživanje u  sadašnjem momentu, zato sam odlučila da se oprobam u ovome i malo promenim svoju svakodnevnu rutinu.

Kažu da čovek vredi onoliko koliko jezika zna a ja znam baš dosta stranih jezika a sa svojim znam i još po nešto, ako me razumeš…

Nemoj pogrešno da me razumeš, nisam laka žena i moju pažnju ne može da zadobije bilo ko, samo hoću da kažem da neću sebi da uskraćujem zadovoljstvo i želim da uživam u životu isto kao i ti.

Svakodnevne obaveze oko posla, dece i kuće znaju mnogo da me iscrpe i unervoze pa potreban mi je izduvni ventil a pored čitanja knjiga i povremenog odlaženja na aerobik jedan normalan razgovor mi itekako znači.

Kada pošaljem decu u školu slobodna sam i obućiću najlepši grudnjak i gaćice…Jedva čekam da ti šapućem na uvo i da ti se od mog glasa lepo digne kurac i da ti ga uhvatim i drkam a onda se ti potrudi da me dobro izjebeš i da mi vratiš osmeh na lice . Hoćeš li? Haaaajde, hajde pozovi me, treba mi neko da me rasturi i da se lepo iskačem i izvrištim. Čekam te…

Naše vesele devojke: