Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Ena, Kod: #153

  • Horoskop: Strelac
  • Godina rođenja: 1994
  • Omiljena boja: Plava
  • U slobodno vreme volim: da uređujem enterijer, isprobavam recepte, gledam serije…

Ukratko o meni

Radim već dugi niz godina kao medicinska sestra, jer sam odmah nakon srednje škole tražila posao. Nisam htela da gubim vreme, uostalom kao i za mnoge stvari što ne volim da gubim vreme. Velika sam maza i kada sam u mogućnosti provodim jutra izležavajući se u krevetu a lepo je kada je još neko tu da podelimo postelju i začinimo početak dana, još ako zna lepo da masira…uh, to je prava uživancija.

Inače dolazim iz patrijahalne porodice, gde je tata vodio glavnu reč, a mama je bila tu da mu ugađa i da bude zadužena za kućne poslove, pa sam tako i vaspitana. Volim kada muškarac zna šta hoće ali ne mogu da ne primetim uticaj modernog društva na mene, pogotovo kada je seks u pitanju.

Radeći kao medicinska svašta sam videla i prošla  a slobodno mogu da kažem da je moj izgled od početka privlačio mnogo pažnje kod muškog a i ženskog pola. Već prvog radnog dana, glavni doktor na odeljenju me je suptilno potapšao po guzi za dobrodošlicu, a ja mala, nisam znla kako da reagujem pa sam se samo osmehnula. Iskrena da budem i prijao mi je taj gest. Oduvek sam zadovoljna svojim izgledom pa mi valjda ni tada nije bilo čudno što se to desilo.

Treće smene su već druga priča, to je poseban svet gde su mi često padale razne stvari na pamet, a jedna od stvari koja mi se desila je afera sa najboljom koleginicom u kancelariji za vreme dežurstva… Bilo nam je dosadno i u momentu su mi buknuli hormoni a njoj se to svidelo… Pao je poljubac a onda smo radile šta smo stigle.

Strast je jedna od stvari bez koje ne mogu i dok sam bila sama, nisam sebi uskraćivala to zadovoljstvo. Sada već par godina imam dečka ali malo mi je seks postao dosadan… Ovde pronalazim izduvni ventil… Volela bi da me pozoveš i da uživamo zajedno.

Naše vesele devojke: