Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Dušica, Kod: #75

  • Horoskop: Vaga
  • Godina rođenja: 1995
  • Omiljena boja: Žuta
  • U slobodno vreme volim: šetam svoju malu pudlu, lakiram nokte, snimam se…

Ukratko o meni

Mogu da kažem da sam pravi odraz svog imena, baš sam duša hehehe. Umem da se uvučem pod kožu a i volim kad mi neko tepa dušice, pogotovo tokom… da, seksa…
Bila sam u Kini proteklih nekoliko godina da predajem engleski a sada sam se vratila u zemlju da odmorim i iskoristim neko vreme da se dobro zabavim tako da je telefonski seks jedan od načina da to i ostvarim.

Ako neko zna da ugodi sebi i drugima, to sam ja… Posvećujem se ljudima ali očekujem da se i oni posvete meni, ne brinem za budućnost jer sam snalažljiva ali volim kada imam nekog jakog pored sebe sa kim mogu da pričam i prođem neke stvari.

Mlada sam i što da se lažemo, seks je najbolji antidepresiv na svetu i obožavam ga kao što  volim da me osvajaju… Cenim pristojnost ali i kad je neko mangup, kada zna šta hoće i uzme to odmah i sada. Volim kada osetim muške ruke na struku i vrelinu njegovih prepona na svojoj guzi, kada mi poljubi vrat , stisne grudi i povuče za kosu.

Uh… naložila sam se dok ovo pišem… volela bi da me nazoveš i da osetiš ovu strast i vatru koju imam u sebi… Nećeš se pokajati… radiću ti sve što poželiš… Hajde, čekam te!

Naše vesele devojke: