Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Dragana, Kod: #91

  • Horoskop: Devica
  • Godina rođenja: 1993
  • Omiljena boja: Crna
  • U slobodno vreme volim: da vozim biciklo ili rolere, idem na večere pored reke, …

Ukratko o meni

Za dobru genetiku i na tome što ne moram ništa da treniram da bi super izgledala mogu da se zahvalim svojim roditeljima . Mama je iz Portugala a ona i tata su se upoznali na njegovom službenom putu. Od malena se svi dive mojim krupnim očima i punim usnama, a sada naravno i drugim atributima…pogotovo guzom…

Volim dobru hranu i prijatnu večeru sa osobama koje mi prijaju, a u slobodno vreme se često provozam i rolerima.

Uvek sam znala sama da se brinem o sebi jer često nisam imala na koga da se oslonim, roditelji stalno u gužvi a ti se Moni sama snađi. Radila sam dosta različitih poslova i nije me sramota bilo šta da radim. Nisam od onih kmezavih devojaka i volim da budem ravnopravna, što ne znači da ne volim da budem mažena i pažena.

Prijatelji kažu da znam da ih slušam kada pričaju a ti i ja možemo da pričamo o mnogo čemu, o običnim svakodnevnim stvarima koje život čine životom, možemo i da filozofiramo i da maštamo, da saznamo još dosta jedno o drugom… Pre svega pozovi me da uživamo i budi siguran da će ti biti lepo.

Budi spreman na pravu egzotiku u svakom smislu i odličnu uvertiru u ono što ću ti pružiti, a ja mogu mnogo toga da pružim… Nemoj da se ustručavaš, podivljaj, volim vatrene muškarce i volim kada vidim da je čvrst i snažan, da ga lepo stisnem, uzmem u usta, osetim u guzi i na guzi.

Naše vesele devojke: