Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Danijela, Kod: #137

  • Horoskop: Blizanac
  • Godina rođenja: 1993
  • Omiljena boja: Krem
  • U slobodno vreme volim: da provodim vreme u prirodi, odem na sladoled, igram jamb

Ukratko o meni

Neću okolišati i odmah ću reći ono što je najbitnije kod mene. Vatrena sam devojka i lično za mene ne postoji ništa što me više opušta i čini srećnom od dobrog seksa i tvrdog kurca. Niska sam, duge crne kose a kao što možeš da vidiš, grudi su mi prirodne, velike i čvrste. Ovde sam prvenstveno da se dobro zabavim i uživam u svemu onome što oduvek želim a nisam do sad uspela da ostvarim.

Pored dobre zabave i čistog uživanja, ono što me je navelo da počnem ovo da radim je i nada da će se možda naći neko ko neće pogrešno shvatiti to što toliko volim seks i ko će voleti da provodi vreme sa mnom ne misleći da sam laka devojka, što i nisam. Ja ne mogu da se jebem sa svakim, izvini na malo sirovijim rečima ali tako je. Moju pažnju moraš da zavrediš, a super je ako si duhovit.

Ako si snažan muškarac, pozovi me jer želim pored tebe da se osećam kao igračka i da me jebeš po celoj kući, u svakoj pozi i dugo dugo dugoooo...mmmmm… Moram da napomenem da jako volim u guzu i od toga jako brzo svršavam a isto tako jedva čekam da vidiš kako ga pušim i kako brzo mogu da te dovedem do svršavanja...naravno neću ga vaditi iz usta… Hajde, pozovi me, tu sam za tebe. 🙂

Naše vesele devojke: