Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Bojana, Kod: #89

  • Horoskop: Ribe
  • Godina rođenja:1989
  • Omiljena boja: Pink
  • U slobodno vreme volim: da fotografišem selfije, isprobavam šminku, idem u teretanu…

Ukratko o meni

Ćao, zovem se Bojana i student sam prve godine. Dolazim iz manjeg mesta iz unutrašnjosti i prvi put mogu zaista da okusim život u velikom gradu. Mogu ti reći da mi se mnooogo dopada Beograd i tu želim da ostanem posle studija. Obožavam da se doterujem i šminkam, a fizički izgled mi je najbitniji, što se može videti i na slici.
Imam mnogo toga da ponudim i mislim da je ovo odlična prilika da iskažem sve svoje talente…

Mama i ja smo jedine žene u porodici a odrastala sam sa braćom koji su me držali kao malo vode na dlanu. Sa mamom sam pravila kolače i peciva, ali nikada mi nisu dali da radim teže kućne poslove. Imala sam vremena da čitam knjige i maštam o tome šta ću biti kad porastem.

Kako je vreme odmicalo postajala sam svesna svog fizičkog izgleda a dečaci iz ulice su me sve više zadirkivali.Vrlo rano sam otkrila šta među nogama imaju muškarci a šta žene i svoj voćnjak pamtim po prvom seksualnom iskustvu ispod jedne trešnje sa komšijom starijim od mene koji je radio kod mog tate. On je prvi primetio moje potencijale.

Od tada se u meni probudilo sve ono što jednu devojku čini ženom. Nikada se nisam ustručavala da uživam u seksu i volim da vidim da neko uživa u meni i mom telu.

Ipak nemoj da pomisliš da sam neka površna devojka, nikako, mene zanima mnogo drugih stvari i svakako da o njima možemo da pričamo… uostalom ima li nešto lepše od dobre predigre, kada se ljudi i mentalno povežu?

Naše vesele devojke: