Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Božana, Kod: #87

  • Horoskop: Bik
  • Godina rođenja: 1990
  • Omiljena boja: Roza
  • U slobodno vreme volim: da gledam serije i filmove, pijem kafu sa drugaricama, idem na bazen…

Ukratko o meni

Drugarice za mene kažu da sam riba-telo. Dobro, stvarno moram da se složim sa njima, u pravu su hehe. Vodim računa o sebi i svom izgledu, redovno treniram i dovoljno je samo da me vidiš pa da me odmah poželiš. U seksu sam izuzetno slobodna i kod mene nema tabua, tako da šta god da ti padne na pamet možeš da mi radiš a ja ću ti uzvratiti istom merom.
Voliš da svršiš u usta? Mmmm i ja da gutam…

Završila sam Pravo i radim u struci već par godina, a svog verenika sam upoznala na fakultetu za vreme jednog od mnogobrojnih izlazaka. Uh bile su to lude žurke po klubovima i stvarno smo bili deca cveća, gde niko nije shvatao ozbiljno navatavanje u gradu. Mogu reći da sam sve proživela do njega a on je eto bio baš iskren kada se usudio da mi priđe. Bio je baš sladak – jedna od onih čuvenih sigurnih luka, dobar tatin sin.

Međutim, em dosta radi em je često odsutan od kuće i sve češće mi je dosadno pa sam se odlučila da počnem sa ovim poslom. Naravno on ne zna da ja ovo radim, što me dodatno uzbuđuje. Loži me misao da radim nešto pogrešno i nošenje seksi donjeg veša po stanu.
Volim svoje zategnute grudi i često ih mazim kad sam sama , što uvek vodi ka tome da poželim da osetim erekciju u rukama, jako ovlažim i da je dobro izdrkam…

Nazovi me dok sam sama, možemo pričati o svemu što te želiš dok ne budemo spremni da pređemo na stvar… samo da ti kažem, ja sam uvek spremna..

Naše vesele devojke: