Cena: 42 RSD/0.5min za pozive iz mt:s mreže

Devojka Anastasija, Kod: #123

  • Horoskop: Škorpija
  • Godina rođenja: 1987
  • Omiljena boja: Bež
  • U slobodno vreme volim: da čitam knjige, slušam dobru muziku, idem u šoping…

Ukratko o meni

Profesorica sam klavira u jednom malom gradu gde sam našla svoju oazu mira. Stan sam uredila po svom ukusu i sve je skladno i svemu se zna mesto, što se nekada dosta razlikuje od mojih misli i poriva…hm… Žena sam koja zna šta hoće i elegancija je ono što me odlikuje, ali priznajem, iako držim sve pod kontrolom volim da me neko divljački izjebe, volim miris napaljenog muškarca i volim da se osećam inferiorno.

Moj posao i ritam života su ok ali nekada mi je previše mirno, ako me razumeš. Volim da razgovaram i obična sam devojka, volim šetnje po prirodi, da pijem kafu u blizini vode, uzbudljive izlaske i čašu dobrog vina.

U srednjoj školi nisam bila popularna kao neke druge devojke ali sam znala da sam bolja riba od njih, što su očigledno znali i neki moji profesori jer nisu mogli da sakriju poglede na moje noge i guzu. Ne mogu da kažem da nisam to koristila, to je i jedan od razloga što sam imala dobar prosek. Nisam udata, mala sam nekoliko veza a sada sam solo i prija mi ova sloboda i to što ne moram baš da pazim šta radim i što mogu povremeno da dam sebi oduška ovakvim razgovorima.

Mnogo sam perverzna i ljubitelj sam dugog i divljeg seksa ali i emocija i maženja i imam veliko ogledalo ovde u sobi. Nazovi me da uživamo, hoću da vidim kako me jebeš na klaviru i osetim toplinu tvog kurca. Hoću da budem tvoja nevaljala profesorica i da ti prepustim potpunu kontrolu.

Naše vesele devojke: